2013. június 11., kedd

Generali az ügyfelekért . . .

Cikk címe

Gyorsított kárrendezés a Generalinál: akár a lakásbérletet is fizeti a biztosító

Cikk rövid tartalma

A Generali megerősítette ügyfélszolgálatát a kárbejelentések fogadásához, kárszakértői pedig készenlétben állnak. A kárrendezés gyorsított eljárásban történik.​

Cikk

 Szükség esetén a biztosító előleget folyósít, illetve, ha ez indokolt, meghatározott időre fedezi a lakásbérlet költségeit is.
Miután a kárszakértők csak az árvíz levonulása után tudnak kimenni a helyszínre a károkat felmérni, a gyors és hatékony kárrendezés érdekében a biztosító azt javasolja, hogy a lakástulajdonok a kárszakértő kiérkezéséig írják össze a károsodott vagyontárgyaik listáját, ha lehet, készítsenek fotókat és őrizzék meg a károsodott tárgyakat. A kárelhárítási és helyreállítási munkálatok azonnal megkezdhetők, ezzel nem szükséges megvárni a kárszakértő kiérkezését.
A Generali Biztosító saját munkatársai is részt vesznek az árvízvédelmi és kárelhárítási munkálatokban, a társaság pedig az önkéntes munkát végző dolgozói számára munkaidő kedvezményt biztosított. A Generali a Biztonságért Alapítvány 5 millió forint támogatást nyújtott az árvízi védekezésre és a károk enyhítésére, melyet a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács öt segélyszervezet közreműködésével juttat el a leginkább rászorulók számára.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése